FAQ

Komu je namenjena aplikacija? Ali je aplikacija primerna za moje podjetje?

Aplikacija je namenjena predvsem podjetjem, obrtnikom ter nevladnim organizacijam, ki se ukvarjajo s prodajo po naročilih oziroma glede na povpraševanje. Aplikacija je primerna za vas, če želite avtomatizirati in poenostaviti postopek ustvarjanja ponudb na podlagi povpraševalnega obrazca.

Aplikacija poenostavi in pospeši vaše poslovanje, pri generiranju ponudb pa imate popoln nadzor. Dodatno omogoča tudi avtomatično obveščanje znotraj sistema, ter shrani vpisane podatke, ki so pomembni za stik s stranko in so na ta način zbrani na enem mestu in jih lahko uporabite, ko jih potrebujete. Na tak način lahko tudi povečate odzivnost strank, ter jih obveščate o akcijah in novostih.

Kreiranje ponudbe je mogoče iz povpraševanja. Lahko pa se kreira tudi brez povpraševanja. Recimo v primeru, da vas stranka pokliče po telefonu ali se z njo dogovarjate neposredno.

Ponudba je generirana na podlagi vnesenih podatkov, vendar je možno urejanje posameznih komponent ponudbe, kot so globalne nastavitve, izgled ponudbe ter skupna cena. Prav tako je omogočeno dodatno dodajanje informacij, ki so pri oddanem povpraševanju morda manjkale. Le te pa enostavno pridobite tako, da v sistemu odgovorite stranki na email.

Ne. Uporaba aplikacije nima tovrstnih pogojev in jo je mogoče direktno povezati s kontaktnim obrazcem na katerikoli spletni strani.